Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-10, 16:57   #10
Handsome
I Am The One ~
Handsome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 4353
Aldığı Teşekkür : 189
NF Puanı : 94140
NF Seviyesi : Handsome has a reputation beyond repute Handsome has a reputation beyond repute Handsome has a reputation beyond repute Handsome has a reputation beyond repute Handsome has a reputation beyond repute Handsome has a reputation beyond repute Handsome has a reputation beyond repute Handsome has a reputation beyond repute Handsome has a reputation beyond repute Handsome has a reputation beyond repute Handsome has a reputation beyond repute

Kendini forumda cinsel konularla tatmin edecek insan varsa yaşamasın bence ayrıca şunu söyliyim Sağlık dendiği zaman illa şöyle yaparsan kanser olursun şeklinde konular anlaşılmasın..

Sıvası dökülmüş duvarlara bakıyorum. Saatin arkası tozlanmışta izi çıkmış duvarda. Demek bunca zaman kalmışım burda. Kalmışım ve sevmişim. Sevmişim de söylememişim. Niyetliyim. İsmini yazacağım duvara. Hem kimse tanımaz seni burada. Meryemin orucunu tutacağım, ismini okuyupta bana sorana. Hani isminde yakışır duvara. Önce ateşe düşmüş bir düşümü çiziyorum. Kırmızıyı kullanmadan alevleniyor kelimelerim. Sonra bir beklenti çiziyorm. Bir de inat iliştiriyorum alt tarafa. Adını çizeceğim sırada titriyor ellerim. Kayıyor tırnaklarım adeta. Bi adını çizemiyorum duvara. Umutlarımın yanına. Ne farkeder ki! Sen evvelden çizilmişsin en mahrem duvarıma.

śởź βіττі śімđі śύśмά źάмάиı. . . ! ! !
Handsome isimli Üye şimdilik offline konumundadır