02-10-10, 00:44
|
#140 |
Üyelik tarihi: Oct 2010 Aldığı Teşekkür : 0 NF Puanı : 10 NF Seviyesi : | 
EN ÇETREFİLLİ EN ACI FIRÇALARI RESMEDİYORDUM ; OTOPSİLERDEKİ KADAVRALAR KADAR,AÇ RUHUMA..!!! prensesim; hayatının anlamı... sihirbazın mertebesine ulaştığım gün kum gibi parçalara ayrıldım ben... zerrelerimden toplanacak yalnızlıktaydım... toz pembe k...aranlık çağlarımda, mum ışığıyla besleniyordum... kan damıtıyordu ciğerlerim.. fazla mey ediyordum.. sana sıkıca sarılmayı... kalmanı istedim ben, her giden bir parça öldürmüştü zaten... kabuklarımın sirenleri ; sağırlığımı ilan ediyordu , başka krallıklara... bu cesedin sorumluluğunu komple sana yıkamazdılar. hörgüçlerimden çıngıraklı yalanlar söndüren ben, en çetrefilli en acı fırçaları resmediyorum senin uzağında !! otopsilerdeki kadavralar kadar aç ruhuma.... başka bir şehirde, seni soluyorum şimdi.. ne tuhaf... ana haber bültenlerindeki ; sessiz harflerimle seviyorum seni artık.... buğulu gözlüm, sen bir gece ağlamıştın.. benim kıyametimdi gözlerindeki yaşlar... ''ağlama ömrüm,ömrüm yokluğunla geçti, varlığınla sonsuza gidecek demiştim''... susuvermiştin birden, ışıl ışıl parlıyordun mutluluktan.. dünya gözüyle gördüğüm en güzel,en orjinal gerçekti.. kundakladığım en güzel resim... oysa; denemeden bilmiyorlardı tanrılar, yeryüzünde bu kadar insanı bir araya getirip, öldürüp yerine yenilerini ekeceklerini.. ve biz de bilmiyorduk, aşk.. kendi adıma susayım..!! bilmiyordum beni terk edeceğini, öleceğimi biliyordum da gideceğini bilmiyordum... sezen'i dinlemiştik seyirlik değil ömürlük olsun diyordu öyle olacaktı... yeminler içmiştik kadehlerin ekşittiği dudaklarımızla.. ve biz ne güzel öpüşüyorduk içerken... ve ben.. harfleri kule yapıyorum, gökdelenler biçiyorum, arşa doğru cümleler kuruyorum.. herkes aynı fikirde... sen yumuyorsun ya göz bebeklerini, kulağına fısıldayayım ; ömürlük değil ; seyirlik oldu aşkIM....